advies & ingenieursbureau

Vleermuizenseizoen 2024: we zijn weer van start!

Het is mei en dat betekent dat het ‘vleerseizoen’ ook voor Ecogroen weer van start is gegaan. Voor veel renovatie- en bouwprojecten is aanvullend onderzoek nodig naar mogelijke verblijfplaatsen van vleermuizen.

Mei t/m september is daarvoor de belangrijkste onderzoeksperiode. En dat betekent een drukke tijd met veel veldwerk tijdens de nachtelijke uurtjes. We zijn dan ook superblij dat onze vaste medewerkers weer veel ondersteuning krijgen van onze tijdelijke krachten!

Training per vestiging

We trappen het seizoen af met een training per vestiging, zodat iedereen goed op de hoogte is van actuele protocollen en werkwijzen. Dit jaar besteden we bijvoorbeeld extra aandacht aan veiligheid en communicatie. Nieuw zijn onze digitale Ecogroen-pasjes en de informatiepagina ‘Wat doen wij in jouw wijk?’ waar we bewoners naar toe kunnen verwijzen. We starten de training met pizza voor het hele team. Het is namelijk ook gewoon superleuk om elkaar wat beter te leren kennen.

Hopelijk kunnen we met elkaar weer veel verblijfplaatsen van vleermuizen opsporen, zodat er tijdens de werkzaamheden rekening mee gehouden kan worden!

error: Content is protected !!