advies & ingenieursbureau

Ecogroen grensverleggend

Het is u vast al opgevallen: Ecogroen heeft een nieuw jasje. Onze huisstijl en kantoor waren inmiddels meer dan tien jaar oud en aan vernieuwing toe. Met een nieuw logo, vernieuwde website, een frisse opmaak van onze rapporten en vanuit ons nieuwe kantoor staan wij, ondersteund door een aantal nieuwe collega’s, klaar om u nóg beter van dienst te zijn. De vernieuwingen veranderen echter niets aan onze uitgangspunten; ons motto blijft ‘hard op de inhoud, zacht op de relatie’.

Meer ruimte

Vanaf het najaar van 2014 steeg onze werkvoorraad snel; na een periode van laagconjunctuur merkten wij dat het aantal ruimtelijke ontwikkelingen rap groeide. Om bestaande klanten te kunnen blijven ondersteunen, was het nodig om uit te breiden. Binnen hetzelfde kantoorgebouw verhuisden wij afgelopen zomer. Het vloeroppervlak nam toe van ca. 400 naar ruim 600 m2. Afgelopen jaar zijn 6 jonge collega’s aangetrokken, waarmee wij een stuk flexibeler zijn geworden.

Nieuwe huisstijl

Ook onze huisstijl is vernieuwd. We hebben een nieuw, fris logo waarin de felgroene omgedraaide ‘e’ plaats heeft gemaakt voor twee gekleurde ‘O’s’, die verwijzen naar onze kernwaarden. Onze website is geheel op de schop gegaan en met regelmaat presenteren wij berichten over nieuwe projecten, bijzondere waarnemingen en relevante ontwikkelingen.

De oorsprong

In 2003 begonnen wij op een zolderverdieping in het centrum van Zwolle. Een beetje onwennig en vooral heel spannend. Maar al snel kregen we de smaak te pakken en bleken we in staat een trouwe groep opdrachtgevers aan ons te binden. Nu, ruim 12 jaar later, is de oorspronkelijke groep medewerkers nog nagenoeg compleet en zijn wij gegroeid naar onze huidige omvang. Ook gebleven is de betrokkenheid bij onze klanten, en we zijn nog steeds ‘hard op de inhoud maar zacht op de relatie’!

Welkom

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken of plan een afspraak bij ons in huis. De koffie staat altijd klaar!

error: Content is protected !!