advies & ingenieursbureau

Ecogroen opent tweede vestiging in Amersfoort

Ecogroen groeide sinds haar oprichting in 2003 gestaag en is inmiddels een bloeiend bedrijf met ruim 40 ecologen en groene ingenieurs. Omdat wij een optimale grootte voor onze vestiging in Zwolle hebben bereikt, openen wij een tweede vestiging in Amersfoort.

Vanuit Amersfoort kunnen wij opdrachtgevers in het midden en westen van het land beter bedienen, met meer gebiedskennis, regionale contacten en minder reistijd. Bovendien biedt het ruimte voor doorstroming, ambitie en ontwikkeling van onze medewerkers én kunnen wij nieuwe diensten blijven toevoegen.

Per 1 oktober 2018 start een team van 6 ervaren ecologen en projectleiders uit Zwolle aan de ‘Barchman Wuytierslaan 10’ te Amersfoort, pal tegenover het centraal station. Bestaande opdrachtgevers zullen hier weinig van merken, het zijn dezelfde gezichten, werkend op basis van dezelfde kernwaarden alleen nu vanaf een kantoor in het midden van het land.

Het is onze ambitie om in een rustig tempo door te groeien, waarbij werkplezier, kwaliteit van onze diensten en duurzame relaties met onze opdrachtgevers centraal blijven staan.

Iedereen is uiteraard van harte welkom om ons nieuwe kantoor te komen bekijken. Meer weten? Bel of mail gerust met Guus Engelbertink (directeur: 06 – 463 94 167) of Erik Riphagen (vestigingsleider: 06 – 512 81 541).

error: Content is protected !!