advies & ingenieursbureau

Onze tijdelijke inventarisatiemedewerkers gaven ons een 8,8!

Wat waren we blij met de inzet van onze inventarisatiemedewerkers afgelopen jaar. En nu blijkt dat zij ook blij waren met ons! Ze waardeerden hun werk bij Ecogroen met een 8,8 en 100% beveelt ons aan bij anderen.

Ieder jaar, in de periode van april tot en met september inventariseren we met hulp van onze tijdelijke collega’s vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen in de bebouwde omgeving.  En elk jaar checken we na afloop bij onze inventarisatiemedewerkers hoe zij terugkijken op hun werk bij Ecogroen. Dat houdt ons scherp en zorgt er voor dat we de volgende keer er nóg beter voor onze tijdelijke collega’s kunnen zijn.

“Bij EcoGroen werken fijne, betrokken en bevlogen mensen met kennis en kunde.”

Dit jaar hebben we onze kwaliteitscheck voor het eerst aangevuld met een digitale vragenlijst. Hieronder een greep uit de reacties die we hebben mogen ontvangen:

  • “Bij EcoGroen werken fijne, betrokken en bevlogen mensen met kennis en kunde.”
  • “Mooi bedrijf. Je voelt je onderdeel van het team ongeacht je plek in de organisatie.”
  • “Heb het gevoel dat ik altijd binnen kan lopen voor koffie of voor extra uitleg.”
  • “Geweldig bedrijf. Je voelt je echt gewaardeerd door soms simpele handreikingen.”
  • “Het contact was erg prettig. Er was veel wederzijds begrip en er werd altijd snel gereageerd.”

(tekst gaat verder onder de foto)

In de ochtend- en/of avondschemer komen we op een afgesproken punt bij elkaar.

Je kunt je voorstellen dat wij supertrots waren toen we deze resultaten zagen. Natuurlijk valt er ook altijd wat te verbeteren. Zo misten onze inventarisatiemedewerkers een reader om alles van de interne opleiding nog eens rustig na te lezen, willen ze graag meer tips om bewoners te woord te staan én bleek de echo-meter niet goed te werken op de Iphone. Met deze punten gaan we uiteraard aan de slag!

error: Content is protected !!