advies & ingenieursbureau

Vestiging Zwolle verhuist naar Zuiderzeelaan

Na ruim 3 maanden verbouwen is het eindelijk zover; 15 maart verhuizen wij met onze vestiging Zwolle naar de Zuiderzeelaan 53. Ruim een jaar geleden werd het bedrijfsverzamelgebouw waar we de afgelopen 10 jaar hebben gewerkt, verkocht aan een projectontwikkelaar om te transformeren naar appartementen. Voor ons een mooie stimulans om een volgende stap in onze ontwikkeling te maken.

Ons nieuwe pand is niet alleen veel duurzamer en van alle gemakken voorzien, maar biedt ons ook meer werkplekken, overlegruimtes en flexibiliteit. Zo kunnen we met ons groeiende team comfortabel en geconcentreerd blijven werken. In onze achtertuin liggen het ca. 200 jaar oude wandelpark ‘Het Engelse werk’ en de uiterwaarden van IJssel; laat het mooie weer maar komen…

Ons post- en bezoekadres verandert per 15 maart 2019 naar de Zuiderzeelaan 53, 8017 JV Zwolle. Voor onze opdrachtgevers verandert er verder weinig. Het nieuwe pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer (ca. 10 minuten lopen vanaf centraal station) en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Voor iedereen die het leuk vindt om ons nieuwe kantoor te komen bezoeken: wees welkom!

error: Content is protected !!