advies & ingenieursbureau

Gesloten: Junior adviseur natuurtechniek (40 uur)

Ecogroen bv

Is een ecologisch advies- en ingenieursbureau bóórdevol ambitie. Naast het leveren van hoogwaardig advies staan werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij werken in een team van circa 35 professionals vanuit onze vestiging in Zwolle. Onze kernactiviteiten zijn ‘ecologisch onderzoek’ en ‘natuurontwikkeling’, maar we werken in de gehele keten van beleid tot en met uitvoering. De klantenkring bestaat uit overheden, terreinbeherende instanties, bedrijven en particulieren. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Midden- en Noord-Nederland, maar breidt zich steeds verder uit.

Wij zoeken een nieuwe collega

In verband met de sterk toenemende vraag naar water- en natuur gerelateerde inrichtingsprojecten (meestal in het kader van de KRW, PAS of Natura 2000), hebben we behoefte aan versterking van ons team natuurontwikkeling. We zoeken een ambitieuze, vrolijke persoonlijkheid met HBO werk- en denkniveau voor de functie van junior adviseur natuurtechniek.

Je hebt je opleiding bij voorkeur op Hogeschool Larenstein gevolgd, richting techniek. Werkervaring is geen vereiste, deze vacature staat nadrukkelijk ook open voor schoolverlaters. Kennis van, maar vooral ook interesse in natuur en landschap, zijn een voorwaarde om een goede vertaalslag van ontwerp naar uitvoering te kunnen maken. Het uitvoeren van terreininventarisaties, het opzetten van CAD- en GIS tekeningen, het opstellen van RAW en UAV-gc uitvoeringscontracten, kostenramingen en het houden van toezicht vormen de basis van je werkzaamheden. Je wordt intensief begeleid en krijgt de ruimte om aan een grote diversiteit van projecten en opdrachtgevers te werken. Door deze gedegen inwerkperiode krijg je een goed beeld van ons werkveld, leren wij jouw talenten kennen en ontdek jij de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Je hebt een professionele werkhouding, maar voelt je vooral thuis in een informele werkomgeving waar relativeringsvermogen en humor de sfeer bepalen. Je bent respectvol naar je omgeving, bewaakt je eigen grenzen goed en schroomt niet om je eigen inzichten te delen met collega’s en klanten. Je geniet ervan om zaken goed te organiseren en haalt voldoening uit het samenwerken met collega’s en opdrachtgevers. Je hebt de ambitie om een dragende kracht te worden binnen ons groeiende bedrijf.

Wij bieden

Wij bieden een werkomgeving die primair is ingericht om prettig te werken – in een informele, maar vooral professionele sfeer waarin iedereen streeft naar kwaliteit en ontwikkeling. Dat resulteert in een gemotiveerd en betrokken team, hoge kwaliteit van producten en diensten en tevreden opdrachtgevers. Doorgroeimogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig; je krijgt verantwoordelijkheden die bij je passen binnen een bedrijfscultuur die is ingericht op groei en ontwikkeling van mensen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met daar bovenop een winstdeling. Bij goed functioneren gaan we uit van een snelle overgang naar een contract voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in onze bedrijfsvisie en in bovenstaand profiel? Twijfel je over je geschiktheid of wil je meer informatie over deze functie of ons bedrijf? Bel dan gerust met teamleider Marten Meyling of directeur/ eigenaar Guus Engelbertink (038 – 4236464). Reacties ontvangen wij graag op sollicitatie@ecogroen.nl, uiterlijk op 16 februari 2018. Interessante kandidaten nodigen wij z.s.m. na ontvangst van de sollicitatie uit voor een nadere kennismaking, wat ons betreft kan je niet snel genoeg beginnen!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.