advies & ingenieursbureau

Inventarisatiemedewerkers gezocht!

Ook dit groeiseizoen zoeken wij weer versterking van onze groep inventarisatiemedewerkers. Gedegen kennis van flora en/ of fauna is een voorwaarde, maar motivatie, enthousiasme en een professionele werkhouding vinden wij zeker zo belangrijk. We zijn vooral op zoek naar mensen die bij willen dragen aan het vleermuizen-, gierzwaluwen- en huismussenonderzoek. Voor een groot deel betreft het werk in de avonduren of vroeg in de ochtend, daar moet je wel tegen kunnen. We vragen vooral ook schoolverlaters om te reageren, dit zijn ideale werkzaamheden om je groene carrière mee op te starten!

De regio waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd betreft met name midden, noord en west Nederland, maar ook in andere delen van het land krijgen we steeds meer opdrachten. Doorgroeimogelijkheden zijn zeker aanwezig, elk jaar zijn er weer mensen die in positieve zin opvallen en doorstromen van het ‘seizoensteam’ naar ons vaste team. Soms als inventarisatiemedewerker, maar ook vaak als junior adviseur ecologie.

Geschikte kandidaten nodigen wij binnen een aantal weken na de sollicitatie uit voor een nadere kennismaking. Vragen? Bel vooral met Sebastiaan Kraaijeveld (veldwerkcoördinator Amersfoort, 06-824 676 42) of Harma Scholten (veldwerkcoördinator Zwolle, 06-114 35 744), dit wordt zeer gewaardeerd!

Solliciteren kan tot 1 april 2021 op sollicitatie@ecogroen.nl