advies & ingenieursbureau

Junior adviseur natuurtechniek

Ecogroen

Ecogroen is een ecologisch advies- en ingenieursbureau dat bruist van de ambitie. Naast het leveren van hoogwaardig advies staan werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij werken in een team van ca. 50 professionals vanuit onze vestigingen in Zwolle en Amersfoort. Onze kernactiviteiten zijn ‘ecologisch onderzoek’ en ‘natuurontwikkeling’, maar we werken in de gehele keten van beleid tot en met uitvoering. De klantenkring bestaat uit overheden, terreinbeherende instanties, bedrijven en particulieren. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Midden- en Noord-Nederland, maar breidt zich steeds verder uit richting met name het westen.

Wij zoeken

In verband met de sterk toenemende vraag naar water- en natuur gerelateerde inrichtingsprojecten (veelal in het kader van de KRW,  PAS en Natura 2000) hebben we behoefte aan versterking van ons team natuurtechniek met een junior adviseur. Om een goede opleiding en prettige samenwerking te garanderen, werk je (zeker het eerste jaar) intensief samen met de collega’s in Zwolle. Uiteindelijk is je standplaats Amersfoort.

Je hebt je opleiding bij voorkeur op Hogeschool Van Hall Larenstein gevolgd met een specialisatie in de richting van (natuur)techniek. Werkervaring is geen vereiste, deze vacature staat ook open voor schoolverlaters. Kennis van, maar vooral interesse in natuur en landschap, zijn wel een voorwaarde om een goede vertaalslag van ontwerp naar uitvoering te kunnen maken. Het uitvoeren van terreininventarisaties, het opzetten van CAD- en GIS-tekeningen, het opstellen van RAW en UAV-gc uitvoeringscontracten, kostenramingen en het houden van toezicht vormen de basis van je werkzaamheden. Je wordt intensief begeleid en krijgt de ruimte om aan een grote diversiteit van projecten en opdrachtgevers te werken. Door een gedegen inwerkperiode krijg je een goed beeld van ons werkveld, leren wij jouw talenten kennen en ontdek jij je mogelijkheden binnen onze organisatie.

Je hebt een professionele werkhouding, maar voelt je vooral thuis in een informele werkomgeving waar relativeringsvermogen en humor de sfeer bepalen. Je bent respectvol naar je omgeving, maar bewaakt je grenzen goed en schroomt niet om je eigen inzichten te delen met collega’s en klanten. Je geniet ervan om zaken goed te organiseren en haalt voldoening uit het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Je hebt de ambitie om een dragende kracht te worden binnen ons groeiende bedrijf.

Wij bieden

Wij bieden een werkomgeving die primair is ingericht op prettig werken in een informele, maar vooral professionele sfeer waarin iedereen streeft naar kwaliteit en ontwikkeling. Dat resulteert in een gemotiveerd en betrokken team, hoge kwaliteit van producten en diensten en tevreden opdrachtgevers. Doorgroeimogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig; je krijgt verantwoordelijkheden die bij je passen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met daarbovenop een winstdeling.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in onze bedrijfsvisie en in bovenstaand profiel? Twijfel je over je geschiktheid of wil je meer informatie over deze functie of ons bedrijf? Bel dan gerust met teamleider natuurtechniek Marten Meyling (06-11883057). Reacties ontvangen wij graag op sollicitatie@ecogroen.nl. De vacature staat voor onbepaalde tijd open en sluiten wij pas nadat wij een geschikte kandidaat hebben aangenomen.