advies & ingenieursbureau

Ecogroen verwelkomt nieuwe collega’s

Dit voorjaar zijn vier nieuwe collega’s bij ons aan de slag gegaan. We willen onze opdrachtgevers immers graag blijven bedienen. De economie trekt aan en het aantal vragen dat ons wordt gesteld neemt toe. Daarom is versterking gewenst.

We verwelkomen een combinatie van ervaren professionals en ambitieuze starters op het gebied van natuurtechniek en ecologie: inhoudelijk deskundig, leergierig en kritisch. Tegelijkertijd zijn het sociale, respectvolle en vriendelijke mensen: stuk voor stuk gemotiveerde, betrokken mensen die qua persoonlijkheid perfect bij ons en onze opdrachtgevers passen. Op onze website -bij onze mensen– vindt u contactgegevens van onze nieuwe collega’s.

Ecogroen verwelkomt nieuwe collega’s. Van linksboven naar rechtsonder: Menno Holleboom, Sander Aldershof, Jeroen Kragt en Iwan Brinkhuis.

We stellen onze nieuwe collega’s graag even aan u voor

Iwan Brinkhuis (45 jaar) studeerde Bosbeheer en bosbouwtechniek aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein te Velp. Daarna ging hij aan de slag als adviseur natuurtechniek bij Eelerwoude. Iwan ontwikkelde zich tot projectleider natuurtechniek en voerde opdrachten uit bijvoorbeeld voor Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, provinciale Landschappen en gemeentes. Eind 2008 stapt Iwan over naar waterschap Velt en Vecht, later waterschap Vechtstromen. Hij specialiseert zich in de rol van projectleider gebiedsinrichting op multidisciplinair niveau met groen, water, stedelijk gebied en recreatie. Sinds januari 2018 vervult Iwan de rol van (senior) projectleider natuurontwikkeling bij Ecogroen.

Iwan: “Ik beleef veel plezier aan projecten waarin ik mijn ervaring en expertise op het gebied van project- en omgevingsmanagement en natuurontwikkeling en -beheer kan inzetten. Deze kans krijg ik volop bij Ecogroen. De sfeer bij Ecogroen is goed: Ik voel mij vanaf dag één thuis hier.”

 

Jeroen Kragt (34 jaar) is vanaf januari 2018 bij Ecogroen aan de slag, in de functie van Teamleider Bedrijfsvoering. Hij werkte hiervoor onder andere bij Univé en Fudura in diverse (leidinggevende) functies. Jeroen startte zijn carrière na het volgen van de opleiding Management, economie en recht op Windesheim in Zwolle. Hij ontwikkelde zich via diverse vervolgopleidingen in aansprakelijkheid, financieel advies en management.

Jeroen: “Ik houd me bij Ecogroen bezig met alles wat intern binnen het bedrijf gebeurt. Ik heb Ecogroen al ervaren als een warme club met zeer gedreven mensen, die vol passie met hun werk bezig zijn. Vanaf dag één heb ik mijn plek gevonden. Ik ervaar veel vrijheid van handelen en heb mijn draai dan ook snel kunnen vinden”.

Sander Aldershof (32 jaar) is student op Aeres Hogeschool Almere en volgt de opleiding ‘Toegepaste biologie’. Sander is bijna klaar met de opleiding en is alvast begonnen bij Ecogroen als GIS-specialist en veldmedewerker. Hij werkte eerder als veldmedewerker bij adviesbureaus als E.C.O. Logisch en Ecogroen. Stage-opdrachten heeft Sander vervult voor verschillende organisaties als Waternet en gemeente Almere.

Sander: “Ik werk graag op het snijvlak van mens en natuur. Die kans krijg ik bij Ecogroen. Het werk is leuk en erg gevarieerd. Er is geen dag hetzelfde. Ik vind het prachtig om omringd te zijn door zoveel kennis. Elke dag leer ik weer wat nieuws.”

 

Menno Holleboom (25 jaar) volgde de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting (landschapsarchitectuur) aan Hogeschool van Hall Larenstein in Velp. In 2017 studeerde hij succesvol af. Sinds 2018 werkt hij als Projectmedewerker natuurtechniek bij Ecogroen. Zijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit CAD- en GIS tekenwerk en het opstellen van bestekken. Menno vervulde eerder opdrachten voor verschillende organisaties als Eelerwoude en gemeente Olst-Wijhe.

Menno: “Bij Ecogroen ben ik in een sfeervolle en betrokken werkomgeving terecht gekomen. Dit voelt voor mij als starter heel vertrouwd wat het werken ontzettend aangenaam maakt. Het mogen werken in en voor de natuur en de afwisseling in werkzaamheden motiveert mij enorm. Ik ga mij de eerste tijd richten op het opdoen van ervaring en meewerken met verschillende projecten binnen Ecogroen.”