advies & ingenieursbureau

Ecogroen verwelkomt nieuwe collega’s

Dit voorjaar is weer een aantal nieuwe collega’s bij ons aan de slag gegaan. De economie trekt hard aan en om onze opdrachtgevers te kunnen blijven bedienen was versterking meer dan gewenst.

Een combinatie van ervaren professionals en ambitieuze starters;  stuk voor stuk gemotiveerde, betrokken collega’s die qua persoonlijkheid perfect bij onze organisatie passen. Zeer kritisch en toegewijd wat betreft de inhoud van het werk, maar gelijktijdig sociale, respectvolle en vriendelijke mensen die veel plezier beleven aan het samenwerken binnen een hecht team van specialisten, adviseurs en projectleiders. Bij onze mensen vindt u de contactgegevens van onze nieuwe aanwinsten.

Ecogroen verwelkomt nieuwe collega’s. Van linksboven naar rechtsonder: Rutger Olthof, Jos Koeslag, Tom Massar, Mariska Salomons en Rienk Apperloo.

Even voorstellen:

Mariska Salomons

Mariska is ecoloog en heeft voorheen gewerkt als projectleider/ adviseur ecologie bij Arcadis en Buro Bakker. Haar expertise ligt op het vlak van systeemanalyses en complexe juridische toetsingen aan gebiedsbescherming. Mariska heeft een passie voor de inhoudelijke kant van haar werk en draagt bij aan het (nog) verder versterken van de kwaliteit van onze adviezen. Bekijk Mariska’s CV.

Mariska: “Op mijn eerste werkdag was alles zeer goed geregeld, zodat ik meteen met diverse projecten aan de slag kon. Iedereen is erg behulpzaam en enthousiast en dat maakt dat ik het hier erg leuk vind.”

Jos Koeslag

Jos is na zijn opleiding Tuin- en Landschapsinrichting Techniek aan de IAH Larenstein in 2008 aan de slag gegaan bij Antea als werkvoorbereider / besteksschrijver voor projecten in de waterbouw en natuurontwikkeling. Met ruim 8 jaar werkervaring als natuurtechnieker is Jos een welkome aanvulling in ons team van groene ingenieurs. Bekijk Jos’ CV.

Jos: “Mijn passie voor de natuur en de afwisseling tussen binnen- en buitenwerk zorgen er voor dat ik veel voldoening haal uit mijn werk. Ecogroen biedt deze variatie”.

Rutger Olthof

Na zijn studie bos- en natuurbeheer in Wageningen heeft Rutger een half jaar met veel plezier bij CSO gewerkt als adviseur ecologie en ruimtelijke ordening. Rutger is energiek, ambitieus en makkelijk in de omgang. Hij wil binnen enkele jaren doorgroeien tot een goede adviseur/ projectleider. Bekijk Rutgers CV.

Rutger: “Bij Ecogroen ben ik met open armen ontvangen. Er heerst een open, betrokken en gemoedelijke sfeer wat het werken ontzettend aangenaam maakt. Dat ik het jaarlijkse Ecogroen-weekend op korte termijn mee kon maken, gaf mij de ideale mogelijkheid om iedereen te leren kennen en te integreren. Het voelt allemaal heel vertrouwd.”

Rienk Apperloo

Rienk volgde zijn biologieopleiding (Master Ecologie en Evolutie) aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Bij Ecogroen zit Rienk helemaal op zijn plek. Hij richt zich de eerste tijd op het opdoen van (veld)ervaring en het schrijven van adviezen. Rienk zal naar verwachting snel doorgroeien naar de adviseursfunctie. Bekijk Rienks CV.

Rienk: “De variatie in en combinatie van binnen en buiten werk is ontzettend motiverend. In combinatie met de sfeervolle werkomgeving van Ecogroen maakt dat ik mij hier helemaal thuis voel!”.”

Tom Massar

Tom Massar is student op Aeres Hogeschool Almere en volgt de opleiding ‘Toegepaste biologie’. Tom gaat gedurende zijn stage uitvinden hoe het is om als ecologisch onderzoeker en adviseur te werken. Bekijk Toms CV.

Tom: “Ik heb vanaf dag 1 een hoop vrijheid gekregen om mijn ambities en initiatieven na te streven binnen Ecogroen. Daarnaast zijn mijn collega’s geduldig, delen zij enthousiast hun kennis en nemen ze me graag mee op sleeptouw. Ik ben benieuwd wat ik allemaal ga leren. Nu al een topstage!

error: Content is protected !!