advies & ingenieursbureau

Versterking voor onze vestiging Amersfoort

In september 2018 opende Ecogroen in Amersfoort de deuren van haar tweede vestiging. Nu, ruim een half jaar later, zijn we gesetteld. Opdrachtgevers weten ons te vinden, we doen het werk met veel plezier én hebben drie nieuwe collega’s aangetrokken om ons team te versterken. Vestigingsleider Erik Riphagen: “Zes collega’s verhuisden vorig jaar mee naar Amersfoort, maar we konden nog wat diversiteit gebruiken. Met een ambitieuze starter, een ervaren professional op het gebied van ecologie en een nieuwe collega die sterk is in het veld, brengen we het team beter in balans.” Tijd om hen aan u voor te stellen!

Maloe: ecoloog in waterwereld

Maloe Dekker studeerde biologie en richtte al direct na haar studie een ecologisch adviesbureau op. Haar focus lag op inventarisaties van flora en vegetaties, vooral bij dijkversterkingen. Later werkte Maloe ruim 16 jaar bij Waterschap Rivierenland. Dankzij verschillende functies raakte ze van vele markten thuis: van natuurwetgeving en KRW tot maaibeheer, natuurvriendelijke oevers en (invasieve) exoten. Sinds februari 2019 maakt Maloe deel uit van ons team.

Maloe: “Vanaf dag 1 heb ik mij thuis gevoeld door de ongedwongen en informele sfeer. Gelijktijdig ervaar ik hier een enorm kritische houding ten aanzien van de inhoud van ons werk. Ik krijg de kans om mij verder te ontwikkelen, mede door de enorme ecologische kennis bij de medewerkers van Ecogroen. Wat een fijn bureau!”

Donny: theorie met praktijk

Donny (28, links op de foto) zet op dit moment de laatste puntjes op de ‘i’ voor zijn afstudeerscriptie voor zijn studie ‘Toegepaste Biologie’ aan de Aeres Hogeschool Almere. Maar Donny heeft ook al een diploma Natuur & Leefomgeving (mbo) op zak. Doordat hij op zowel het hbo als mbo een studie heeft gevolgd, kan hij theorie en praktijk goed aan elkaar koppelen. Donny is gemakkelijk in de omgang, leergierig en heeft bovenal een enorme kennis van en passie voor de natuur.

Donny: ‘‘Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan het in stand houden en ontwikkelen van natuur en landschap in Nederland. Mijn focus ligt op het inventarisatiewerk, daar ligt mijn hart. Ik vind het ook leuk én belangrijk om kennis te delen en mensen de waarde van natuur te laten zien. Door mijn werk goed en zorgvuldig te doen, draag ik graag mijn steentje bij aan het mooier maken van Nederland!”

Arjan: scherpe geest

Arjan van Vuuren (31, midden op de foto) heeft in 2008 de opleiding dierverzorging afgerond. Een omzwerving langs psychologie en filosofie volgde, maar natuur bleef toch aan Arjan trekken. In 2018 heeft hij op flexibele basis meegewerkt aan diverse projecten van Ecogroen. Zijn scherpe geest, humor en fijne persoonlijkheid vielen veel mensen op. We zijn daarom erg blij dat Arjan onderdeel is geworden van ons ‘vaste team’.

Arjan: “Bij Ecogroen heb ik een kans gekregen om mij verder te ontwikkelen. Mijn passie voor natuur en mijn kritisch denkvermogen komen mij hierbij goed van pas. Ik voel mij erg thuis bij mijn collega’s, het is fantastisch om te zien hoe de kernwaarden niet alleen in mooie tekst op de website staan, maar ook dagelijks écht worden uitgedragen.”

Hier vindt u de contactgegevens van onze nieuwe collega’s.

error: Content is protected !!