advies & ingenieursbureau

Gesloten: Teamleid(st)er ecologie (32 – 40 uur)

Bij Ecogroen werken we met circa 40 bevlogen professionals aan projecten op het gebied van ecologisch onderzoek en natuurontwikkeling. Omdat wij gestaag doorgroeien, zijn we op zoek naar een nieuwe teamleid(st)er ecologie.

Je functie

bestaat uit het coördineren en coachen van een team van circa 8 ecologen. Het team houdt zich hoofdzakelijk bezig met de uitvoering van ecologisch (veld)onderzoek en toetsing aan natuurwetgeving. Als teamleider vervul je niet alleen een spilfunctie tussen teamleden, opdrachtgevers en management, maar werk je ook inhoudelijk mee aan offertes en projecten. Je rol is daarmee veelzijdig en uitdagend. Je belangrijkste taken zijn:

•       coördinatie van projecten en coaching van teamleden;

•       algemene borging van de kwaliteit van processen en producten;

•       redactie van complexe offertes en rapportages;

•       het geven van presentaties en bijdragen aan externe beeldvorming;

•       mede vormgeven en implementeren van bedrijfsbeleid.

Je profiel

sluit goed aan bij de kernwaarden van ons bedrijf. Je toekomstige collega’s waarderen een positieve, betrokken persoonlijkheid die zaken zorgvuldig en kordaat regelt. Onze opdrachtgevers vertrouwen er op dat ze krijgen wat ze nodig hebben. Daarom beschik je over de volgende kwaliteiten:

•       WO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar ervaring als projectleider en bij voorkeur meerdere jaren als leidinggevende;

•       een empathisch karakter waarmee je collega’s inspireert en de behoefte van onze     opdrachtgevers goed aanvoelt;

•       een werkhouding waarin verantwoordelijkheidsgevoel en pragmatisme samenkomen;

•       kennis van het vakgebied ecologie en bij voorkeur van natuurwet- en regelgeving.

Wij bieden

een werkomgeving die primair is ingericht om prettig te kunnen werken in een informele maar gelijktijdig zeer professionele sfeer. Dat resulteert in gemotiveerde en betrokken collega’s, een hoge kwaliteit van producten en diensten en tevreden opdrachtgevers. Doorgroeimogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig. Je krijgt de verantwoordelijkheden die bij je passen en ontwikkeling wordt krachtig gestimuleerd. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en om flexibel te werken in tijd en in plaats; vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn onze uitgangspunten.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in onze bedrijfsvisie en in bovenstaand profiel? Twijfel je over je geschiktheid of wil je meer informatie over deze functie of ons bedrijf? Bel dan gerust met teamleider ecologie Erik Riphagen (06 – 512 81 541) of directeur/ eigenaar Guus Engelbertink (06 – 463 94 167). Gewoon even ons kantoor binnen lopen mag natuurlijk ook, leuk zelfs! Sollicitaties ontvangen wij graag op sollicitatie@ecogroen.nl, uiterlijk op 7 mei 2018.

 

Ecogroen streeft naar een organisatie die een goede afspiegeling vormt van onze maatschappij. Wij moedigen daarom iedereen, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of functiebeperking van harte aan om te solliciteren.