advies & ingenieursbureau

Gesloten: Projectleider natuurontwikkeling (40 uur)

Over Ecogroen

Ecogroen is een ecologisch advies- en ingenieursbureau bóórdevol ambitie. Naast het leveren van hoogwaardig advies staan werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij werken in een team van ca. 35 professionals vanuit onze vestiging in Zwolle. Onze kernactiviteiten zijn ‘ecologisch onderzoek’ en ‘natuurontwikkeling’, maar we werken in de gehele keten van beleid tot en met uitvoering. De klantenkring bestaat uit overheden, terreinbeherende instanties, bedrijven en particulieren. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Midden- en Noord-Nederland, maar breidt zich steeds verder uit.

Wij zoeken een nieuwe collega

In verband met de sterk toenemende vraag naar water- en natuur gerelateerde inrichtingsprojecten (veelal in het kader van de KRW, PAS en Natura 2000) hebben we behoefte aan versterking van ons team natuurontwikkeling. We zoeken een inspirerende persoonlijkheid met minimaal hbo werk- en denkniveau en minstens 3 jaar ervaring in de rol van projectleider:

Je hebt een brede basis op het gebied van ecologie, hydrologie, wetgeving, beleid, contractvorming en realisatie, maar beschikt bovenal over uitstekende organiserende, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent in staat om je projectteamleden te inspireren, gaat uit van vrijheid en verantwoordelijkheid en weet gelijktijdig de kwaliteit van producten en diensten te borgen. Je weet jezelf zowel mondeling als op schrift goed uit te drukken en bent in staat de behoefte van opdrachtgevers te vertalen naar heldere voorstellen en adviezen. Vanzelfsprekend heb je een waardevol netwerk bij provincies, waterschappen, aannemers en terreinbeherende organisaties.

Je hebt een professionele werkhouding, maar voelt je vooral thuis in een informele werkomgeving waar relativeringsvermogen en humor de sfeer bepalen. Je bent respectvol naar je omgeving, maar bewaakt je grenzen goed en schroomt niet om je eigen inzichten te delen met collega’s en klanten. Je geniet ervan om zaken goed te organiseren en haalt voldoening uit het ontzorgen van onze opdrachtgevers.  Je hebt de ambitie om een dragende kracht te worden binnen ons groeiende bedrijf.

Wij bieden

Wij bieden een werkomgeving die primair is ingericht om prettig te werken – in een informele, maar vooral professionele sfeer waarin iedereen streeft naar kwaliteit en ontwikkeling. Dat resulteert in een gemotiveerd en betrokken team, hoge kwaliteit van producten en diensten en zeer tevreden opdrachtgevers. Doorgroeimogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig; je krijgt verantwoordelijkheden die bij je passen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met daar bovenop een winstdeling. Bij goed functioneren gaan we uit van een snelle overgang naar een contract voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in onze bedrijfsvisie en in bovenstaand profiel? Twijfel je over je geschiktheid of wil je meer informatie over deze functie of ons bedrijf? Bel dan gerust met teamleider Marten Meyling of directeur/ eigenaar Guus Engelbertink (038 – 4236464). Reacties ontvangen wij graag op sollicitatie@ecogroen.nl, uiterlijk op 01-10-2017. Interessante kandidaten nodigen wij z.s.m. na ontvangst van de sollicitatie uit voor nadere kennismaking.

Download de PDF van deze vacature

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.