advies & ingenieursbureau

Gesloten: Word veldmedewerker 2018 bij Ecogroen!

Wij zoeken gemotiveerde mensen die in 2018 willen meedraaien in ons veldwerkteam. Dit team bestond in 2017 uit circa 15 personen en wij verwachten in 2018 nog veel meer mensen een leuke baan te kunnen bieden. Of je nu bij ons onder contract komt, ZZP-er bent of een klein bedrijf vormt: het gaat ons erom dat je beschikt over een brede ecologische basis en ruime ervaring hebt met het inventariseren van flora en fauna. Ben je ook nog flexibel en voel je je helemaal thuis in een professionele maar informele werksfeer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Elk jaar tussen maart en oktober verrichten wij vele honderden veldonderzoeken. We speuren dan naar bedreigde en/ of beschermde planten en dieren. In de stad, in cultuur- en natuurgebieden. Wij beschouwen onze flexwerkers als bijzonder waardevolle collega’s binnen ons bedrijf en doen daarom ons uiterste best om een prettige werkgever voor je te zijn! We werken met de modernste apparatuur en een inventarisatie-app op smartphones, waardoor alle inventarisaties eenvoudig en veilig digitaal worden opgeslagen. Uiteraard voorzien we je van vervoer, bedrijfskleding, onderzoeksmateriaal, een smartphone en andere mogelijkheden. Uiteraard werk je onder onze ontheffing voor het mogen plukken en vangen van beschermde soorten.

Woon je in midden of noord(oost) Nederland? Wil je minimaal 8 uur in de week bij één van de leukste bureaus van Nederland aan de slag? Mail je CV en motivatie dan voor 15 februari naar sollicitatie@ecogroen.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan gerust met teamleider Erik Riphagen of veldwerkcoördinator Harma Scholten (038 423 64 64). Wellicht ben jij deze zomer één van de trotse gezichten van Ecogroen!

 

Ecogroen is een ecologisch advies- en ingenieursbureau bóórdevol ambitie. Naast het leveren van hoogwaardig advies staan werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij werken in een team van ca. 35 professionals vanuit onze vestiging in Zwolle. Onze kernactiviteiten zijn ‘ecologisch onderzoek’ en ‘natuurontwikkeling’, maar we werken in de gehele keten van beleid tot en met uitvoering. De klantenkring bestaat uit overheden, terreinbeherende instanties, bedrijven en particulieren. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Midden- en Noord-Nederland, maar breidt zich steeds verder uit.